hejhej_3.jpg

“We are making photography. To understand what our lives mean to us”

—RALPH HATTERSLEY

kundrecensioner

“ Isabelle har varit en fantastisk fotograf att samarbeta med. För ordet samarbete är verkligen viktigt när vi ska lyckas samla hela familjen för fotografering. När barn ska fotograferas är det viktigt att lyckas fånga stunden inte endast fokusera på vart vi alla ska stå. Det är också då vi fått de bästa bilderna, personliga med en glimt av kärlek. Kan varmt rekommendera Isabelle. Vi kommer fortsätta anlita henne varje år för att fylla vägarna med minnen 

- Johanna och Mattias

—  Name, Title

PRISLISTA

En av dom vanligaste frågorna jag får är hur många bilder som ingår. Det är omöjligt att besvara ett exat antal innan ett bröllop men jag brukar säga mellan 30 till 50 bilder per timme. Under högsäsong maj - september tar det mellan 5 till 7 veckor att få bilderna leverade. Om jag är kvar mer än 5 timmar och beroende tid på dygnet jag är bokad, så behöver jag mat. Jag sitter helst vid sidan av gästerna och äter samtidigt som jag hör ifall ett tal börjar så jag hinner föreviga det.

 

Här under ser ni min prislista och vad som ingår. Nedan finner du min prislista, klicka på pilarna för att få fram nästa paket, det finns totalt 3 paket att välja emellan. Men eftersöker du något annat så tveka inte att höra av er, fyll i kontaktformuläret så återkommer jag. Har ni mer frågor så fyll gärna i kontakt formuläret nedan, jag återkommer senast inom 24 timmar, har ni inte fått något svar inom 24 timmar maila gärna isabellejohanssonfoto@hotmail.com.

DSC_3230.jpg

3 timmar

- 3 sammansatta timmar med fotografering

- Planeringsmöte och provfotografering

- Ett personligt webbgalleri som ni kan dela

med era vänner samt familj. 

- Ni får 15 digitala bilder inom 2 dygn efter bröllopet som ni kan dela på sociala medier.

- 20% av priset betalas i förskott när bokning sker.​

10.000 kronor 
KONTAKT FORMULÄR
  • Facebook
  • Instagram
Vilken fotografering är du intresserad utav?

Får ni inget svar inom 24 timmar vänligen maila isabellejohanssonfoto@hotmail.com

Tack för ditt meddelande!